Köszöntő - Zalaegerszegi Szakképzési Centrum Munkácsy Mihály Technikum
 
 
  KöszöntőÁlláshirdetésTagint.vez.pályázatokNyitóoldalMulasztás igazolásFelvételi tájékotatóÉrettségi vizsgaHírekNévadónkPályázatainkIskolatörténetSzabályzatokEseménynaptárVersenyeinkMunkatársakIskolai könyvtárDiákokDiákalapítványVideókVersenyeredményekKépekMédiaSzülői munkaköz.HivatkozásokKözösségi szolgálatIn memoriamKözzétételi listaHatártalanul_2017-18Fotovoltaikus r.AdatvédelemSZÉJ 2019Diáknap 2019KNyPBeiratkozás 2020Nyertünk 2020COVID-19ÖKOISKOLAKadétképzésDKA labor
 
További weblapjaink Minőség, hatékonyság, esélyegyenlőség (Innováció a Ganz-Munkácsy Szakközépiskola és Szakiskolában) innovacio. ganz-munkacsy.hu Kompetencia alapú nevelési, oktatási programot átfogóan, mintaadóan alkalmazó intézmény, előminősített referenciahely: kompetencia. ganz-munkacsy.hu A ZSZC Munkácsy Tagiskola könyvtárának honlapja: munkacsykonyvtar. munkacsyszki.hu

Legutolsó frissítés:
2021. Máj. 20. 12:02
Jelenleg 3 látogató tartózkodik az oldalon.Összes látogató 2009 szeptember óta: 604819Ezt az oldalt 8134 alkalommal jelenítették meg 2009 szeptember óta. Ebből az egyedi letöltés 4966 volt.

Köszöntő

 

Szeretettel és tisztelettel köszöntök minden kedves szülőt, diákot és érdeklődőt iskolánk, a

Zalaegerszegi Szakképzési Centrum Munkácsy Mihály Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájának
honlapján.

 Szeretnék rövid tájékoztatást nyújtani  intézményünkről, és megmutatni mindazon lehetőségeket, amelyek azokra a tanulókra várnak, akik minket választanak.

 Iskolánk a megye egyik legjelentősebb és legrégebbi szakképző intézménye. Diákjaink a munkaerő - piacon keresett, versenyképes szakmákat sajátíthatnak el a fémipari, gépészeti, közlekedésgépészeti, valamint a szépészeti ágazatokon belül. Céges partnereink is segítenek abban, hogy kiváló szakembereket képezzünk.

A szakgimnáziumi ágazaton érettségi vizsgát tevők számára lehetőség van az érettségire épülő szakképzésre- autószerelő, autóvillamossági műszerész, mechatronikai technikus, fodrász-, illetve a felsőoktatási intézményekben való továbbtanulásra.

Szakközépiskolai képzéseinkben Karosszérialakatos, Épület - és szerkezetlakatos, Ipari gépész, Hegesztő, Gépi forgácsoló, női szabó valamint CNC gépkezelő szakmákat tanulhatnak diákjaink. A Duális képzés keretében tanulóink üzemi képzőhelyeken sajátíthatják el a gyakorlati ismereteket.

 Iskolánk szakemberképzése igazodik szűkebb és tágabb környezetünk munkaerő piaci igényeihez. Mindezeken túl lehetőséget biztosítunk a felnőttoktatásban-esti és nappali munkarendben egyaránt-az érettségi vizsgára való felkészülésre.

 A diákönkormányzat vezetésével tartalmas szabadidős programokat is kínálunk tanulóinknak.

 Természetesen nagy hangsúlyt kap  intézményünkben az oktatás és a szakmai képzés mellett a nevelés is. Szívügyünknek tekintjük tanítványaink életre való felkészítését, hogy művelt, nyitott, kiegyensúlyozott emberként megállják helyüket a világban.

 

Nálunk a diák az első !

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérem, tájékozódjanak tovább bemutatkozó oldalainkon, vagy személyesen iskolánkban.

Köszönöm a figyelmet:

Németh Dezső

mb.tagintézmény-vezető

 

 

www.nfu.hu
Webdesign és programfejlesztés:
Tüske Balázs (tuskebganz@freemail.hu)
Legfrissebb oldalak:DKA laborKadétképzésÖKOISKOLACOVID-19Érettségi 2020Nyertünk 2020Beiratkozás 2020Versenyeink 2019/2020Mulasztás igazolásSZÉJ 2019Tagint.vez.pályázatokDiáknap 2019AdatvédelemKöszöntőKözösségi szolgálatHatártalanul_2017-18Közzétételi listaÖkolábnyom tesztVersenyeredményekIngyenes Office 365 
Legújabb videó:
Szenzordilemma (a ketrecharcos)Legújabb képgalériák:
KISINAS tábor 2021
Ballagás 2021 HírlevélFeliratkozásLeiratkozás
Legújabb hírek:PET palack mentes középiskola
2020. Dec. 10. (Csütörtök)
Gáspár Martin: új magyar rekord
2020. Szept. 24. (Csütörtök)
További hírek...IskolaújságÖrökségünk '48 történelmi vetélkedő - országos 1. hely!!!
2015. Ápr. 7. (Kedd)
Magyarok Európában vetélkedő - országos 5. hely!!!
2015. Ápr. 7. (Kedd)
További cikkek...
Elérhetőségeink: Címünk:
8900 Zalaegerszeg,
Gasparich u. 24.
Telefonszámunk:
06-92 510-773
E-mail címünk:
info@munkacsyszki.hu
OM azonosító:
203067
Zalaegerszegi SZC azonosító:
202105
"Munkácsy Szakközépiskoláért" Alapítvány 18958410-1-20